RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Jeg ønsker deg av hele mitt hjerte alt det beste for det nye året! Lag 2017 fantastisk!

La oss sammen holde fokus på det som virkelig betyr noe! La oss til stadighet øve oss på å gjøre bruk av det som vårt hjerte rommer – ubetinget kjærlighet! Møte oss selv og hverandre med respekt, aksept, anerkjennelse, medfølelse, tilgivelse og det å ikke dømme!

Det vil gjøre 2017 til et riktig godt nytt år! Er du enig? Blir du med?

Et helt nytt år står for døren. Tiden er inne for å lukke dørene til alt som ikke fører noen vei. Ikke fordi vi lar frykt, arroganse, eller mangel på ubetinget kjærlighet få lov til å styre, men fordi det å bruke energi på noe som ikke kan påvirkes, eller endres, er det samme som å velge å bryte seg selv ned.

Når vi slipper taket, kan vi med lette skritt gå over dørstokken til de dørene som kan føre oss videre mot dit det er godt å være.

Vi kan ikke ville velge å stå i døråpninger til noe som aldri vil bygge oss opp, aldri gi oss glede, og som påvirker vår fysiske- og psykiske helse negativt, og samtidig forvente det motsatte. Ved å velge å ta med læring før dørene lukkes, og åpne nye dører, så tar vi godt vare på oss selv.

Alle dine valg og hele ditt fokus påvirker hele deg. Lukk opp de dører som fører mot det gode! Det fortjener du!

Med føttene rett på innsiden av døren 2017, med refleksjon, læring og ubetinget kjærlighet i sekken, og med fokus mot hva som faktisk er viktig så blir det bra!

Det hele krever bevissthet. Det krever det å ikke slippe taket på det som er viktig. Det krever vilje til å gå videre. Det krever det å ta seg selv og sitt liv på alvor!

Jeg legger et 2016 bak meg som har gitt meg uendelig mye læring. Uendelig mye glede. Uendelig mye kjærlighet. Refleksjon i juledagene har gitt meg fornyet styrke.

TUSEN TAKK alle jeg har delt gyldne øyeblikk med!

Gyldne øyeblikk på yogareiser til Italia og Karpathos, på en uendelig mengde timer med Medisinsk Yoga, som jeg ved et raskt overslag får til å bli svært mange hundre, og MediYoga med GongBad! Tusen takk for alle gyldne øyeblikk som jeg har fått ta i mot i flere hundre samtaletimer med innhold coaching og yogaterapi!

Tusen takk alle dere jeg har møtt på min vei igjennom kurs og foredrag på Høgskolen i Østfold og på diverse arbeidsplasser. Ikke minst – tusen takk alle dere som har tatt i mot healingmassasje gitt med mine hender. Det har blitt svært mange av disse timene også igjennom året vi legger bak oss! Det hele til stor glede! Jeg er heldig!

Så mange mennesker som har tatt i mot det gode som bidrag til å ha det best mulig i sitt liv! Det er nærmest uvirkelig. Jeg er bare meg.

En uendelig mengde timer med glede, takknemlighet, ydmykhet og noe jeg ikke har ord for å beskrive.

Læring er også blitt gitt i mengde. Læringen er også av karakter jeg fint hadde klart meg uten. Når det er sagt så er jeg en av dem som ikke tror at noe er tilfeldig. Jeg tror at livet går opp og ned. At sånn skal det være. Nedturene er til stor hjelp, og det ser man når man leter etter innsikten. Jeg tror at alt som ble meg gitt i 2016 er ment å være akkurat som det skulle bli. Nå er det opp til meg å lukke dørene som skal lukkes og åpne de om skal åpnes, beholde troen på det gode og hele tiden minne meg selv om hva som er mine verdier og ledestjerner.

Jeg vil velge å minne meg selv om hvorfor jeg startet Gaia Balanse, og pusse sot av egen lampe slik at lyset kan fortsette å skinne i håp om at andre finner veien og pusser sot av sin. Det er min motivasjon. Sånn er det og sånn skal det være.

Tusen takk alle jeg har møtt på min vei! Jeg håper av hele mitt hjerte at du lukker dører til det som ikke fører noe vei, puster dypt og går igjennom til det gode som venter deg. Ansvaret er ditt, men jeg er takknemlig for at du lar meg få gå på siden og holder deg gjerne i hånden når du trenger det.

Riktig godt nytt år, kjære du!

Du er fantastisk, uendelig verdifull og så god nok! Husk det!

Fra hjertet – Monica

Facebook

Nettside

149292_1409154283644_2338868_n