Kjære leser!

Er du en av dem som skal hvile til helgen, til neste ferie, til neste gang en oppgave er ferdig eller noe i den retning?

«Når jeg bare blir ferdig med dette… DA skal alt bli så bra! DA skal jeg roe ned, slappe av og gjøre noe jeg har lyst til!», er det tankerekker som kanskje er velkjent for deg?

Eller er du en av dem som stresser immunforsvaret ditt i filler slik at du blir syk når du trodde du endelig skulle slappe av? «Hvorfor blir jeg syk når jeg nå skal ha ferie!?»

Er du en av dem som har oppgaver, krav og prestasjon stående i kø, og ikke opplever den uendelige rekken som spesielt lystbetont?

Er du en av dem som lever ditt liv som om alle andre har større betydning enn deg selv?

Er du en av dem som ikke tar på alvor at alt som du har påtatt deg i livet, som du tror du MÅ gjøre, som du BURDE gjøre og som du sier JA til selv om du vet at nei ville ha vært riktig, krever at du faktisk tar vare på deg selv?

Inspirert av de siste par dagers opplevelser via henvendelser når det gjelder kurs i Medisinsk Yoga, eller i forhold til andre tjenester her hos Gaia Balanse, skriver jeg dette innlegget.

Refleksjonen går i retningen av hvor utrolig «bedøvet» vi kan bli av vårt selvpålagte race i livet!

Hvordan er det mulig å tenke seg at det skal være mulig å løpe, løpe og løpe uten å balansere med det som handler om det motsatte?

Hvordan er det mulig å tenke seg at det skal være mulig å ikke forstå at man må ville velge å styre skuten en annen vei når kroppen hyler?

Hvordan er det mulig å plassere seg selv så langt ned på stigen over betydning at vi ikke setter grenser og gir oss selv det vi også så gjerne gir andre?

«Tusen takk for en nydelig prøvetime hos deg på torsdag! Det var første gang jeg opplevde medisinsk yoga og det gjorde meg så godt! Jeg har hatt hodepine igjennom store deler av høsten og nakken min har vært vond lenge. Når jeg gikk fra timen, var det borte! Det var så godt! Jeg ser at du starter kurs nå i uke 3 og jeg skulle så gjerne ha meldt meg på, men det er så mye på jobben, og jeg må hjelpe mor med å flytte og mine barn har så mange treninger som de skal kjøres til. Det må komme først. Jeg får komme tilbake til deg ved en senere anledning.»

Jeg kjenner at jeg blir lei meg….

Alt jeg kan gjøre er å holde mitt eget lys tent og med det håpe at så mange andre som mulig velger å pusse sot av lampen og finne sitt.

Ta endelig godt vare på deg selv! DU ER SÅ VERDIFULL!

Hvem kan klare å være alt for alle andre og selv holde seg i balanse? Tror du at de du ikke setter grenser for ønsker at du selv ikke skal ha det bra? De er glad i deg de… De vil forstå om du setter grenser fordi du tar vare på deg selv, for da holder du også lengst og på den måten kan du være den beste for de du er glad i (og som er glad i deg) – også i lengden!

Fra mitt hjerte – Monica

Facebook

Hjemmeside

Gaia Balanse 6