Kjære leser!

Kjære alle som jeg har møtt på min vei med Gaia Balanse. Kjære alle dere som jeg over tid har fått lov til å bli kjent med. Alle dere jeg har delt fantastiske uker for yogaretreat både i Italia og på Karpathos med. Alle dere jeg har fått lov til å ta i mot hver uke for kurs i Medisinsk Yoga over tid. Alle dere jeg har fått lov til å følge i en coachingprosess og som har gitt meg lov til å gi healingmassasje.

Alle dere har vært i mine tanker, og i mitt hjerte, på en ekstra sterk måte i dag.

Etter en formiddag som ga meg alle følelser jeg absolutt ikke opplever som gode, fant jeg igjen veien til lokalet til Gaia Balanse for å ta i mot klienter for healingmassasje og coaching før to kurs i Medisinsk Yoga.

30 minutter fra jeg selv kom inn av døren, møtte du opp kjære Ingunn. Disse 30 minuttene før du kom, gikk med til å gråte. Da jeg møtte deg fikk jeg mulighet til å gi deg omsorg. Det gjorde meg godt. Da du gikk, satt Per og ventet. En god samtale fikk jeg mulighet til å dele med deg, kjære Per. Tusen takk. I dag utgjorde møtene med dere to en himmel i forskjell.

5 minutter på kjøkkenet, igjen med tårer rennende, og med innsikt som fant veien. «Du gir deg ikke. Det er ikke snakk om! Det er for disse menneskene du står på! Tenk på alle de som blir rammet om du gir opp!»

I kveld har jeg behov for å dele akkurat dette.

En ting vet jeg med sikkerhet. Om jeg ikke hadde hatt verktøykassen full av alt jeg så villig deler med dere som finner veien, så hadde jeg ikke klart det. Jeg minner meg selv hver eneste dag på at jeg vil fortsette å stå på fordi det er hva jeg vil. Det jeg kan gi, betyr så mye for så mange.

I går ble det igjen bekreftet. Jeg holdt kurs i stressmestring på en arbeidsplass. I pausen kom en av deltakerene bort til meg for å takke. Hun fortalte at hun i perioder hadde vært langtidssykemeldt og i den anledning vært på tiltak via NAV – raskere tilbake. Hun takket meg fordi hun hadde lært noe i løpet av den første timen som hun ikke hadde lært tidligere og som utgjorde en stor forskjell for henne. «Nå forstår jeg!» sa hun og strålte! Jeg kommer aldri til å glemme de øynene!

Det er dette alt handler om. Det er dette som er min motivasjon. Det er dette som gjør at jeg kommer til å velge å fortsette å kjempe. For Gaia Balanse. En enkel vei, er det ikke. Noe har blitt som det ikke skulle. Det har pågått over lenger tid og påvirker hver eneste dag.

Jeg ønsker deg av hele hjerte en fin feiring i morgen – la oss rope hurra for fred, frihet og rettferdighet!

Fra hjertet – Monica

Facebook

Hjemmeside 

16.5.17