Kjære leser!

I juni var jeg en helg i Bokn hvor jeg holdt kurs i Medisinsk Yoga med helhetlig fokus.

Kort tid tidligere hadde jeg aldri noen gang hørt om at det fantes et sted som hadde dette navnet. En liten plass utenfor Haugesund. En viten om Haugesund og vakre «Haugalandet» hadde jeg, men aldri erfart.

Historien begynte mye tidligere. En vakker sjel tok kontakt via Gaia Balanse sin side på Facebook. Kunne jeg tenke meg å komme til Bokn for å holde kurs?

Fantastisk hyggelig! Men, Bokn? Hvor er så det? Er det mulig å kunne samle såpass med mennesker at jeg kan ta turen?

Jeg lot ikke lysten slippe og ei heller motivasjonen. Med god hjelp fra initiativtakeren Mona, ble det mulig å gjennomføre. Jeg tror aldri jeg får takket deg nok, Mona!

I begynnelsen av juni startet reisen en svært tidlig fredag morgen. Halden – Gardermoen. Gardermoen – Haugesund. Leiebil Haugesund – via flere runder i rundkjøring inne i tunnel (for la meg tenke!!!) og videre mot Bokn.

Været var fantastisk og heldige meg fikk dele reisen med en vakker sjel som ville være med helt fra Sarpsborg. Vi hadde en storkoselig tur hvor vi på omgang ytret; «Åååå!!! Se så vakkert! Det er jo som et maleri her!» «Jøye meg! Jeg tror vi kjører inn i et maleri jeg!» «Oiii! La oss stoppe og bare se!» «Er det mulig? Så vakkert!»

For en gave! Vakreste Haugalandet som tok oss i mot!

En nydelig velkomst en varm, solrik dag. Vindstille. Hav på alle kanter. Den ene broen etter den andre som førte oss igjennom det nydelige landskapet. Vi to i leiebilen ble enige om at her skulle vi bo en vakker dag…bare være…i havgapet i ett med naturen. Langt borte fra egentlig alt.

Bokn Arena. Storstilt storstue for folket i området. Ny av dato, raus og flott! Her skulle jeg få holde kurs for mennesker som ville komme fra ganske store områder denne helgen. Jeg gledet meg veldig. Hva som ventet meg, hadde jeg ikke anelse om.

 

Bokn 28

Med få ord vil jeg beskrive;

En uendelige mengde kjærlighet.

Jeg kommer aldri til å glemme de magiske øyeblikk som ble til i en gymsal. Mennesker som åpnet opp og tok i mot det jeg brenner for. Bød på hele seg tilbake – uten å vite det.  Jeg så tårene og blikkene. Jeg kjente klemmene. Jeg hørte det som ikke ble sagt og jeg så det som kanskje ikke noen ser.

Mennesker som ga slipp.

Jeg ble fylt av en så stor dose kjærlighet som jeg aldri noen gang har opplevd i mitt liv med Gaia Balanse. Det overgikk alt – og det sier veldig mye.

Jeg kjenner klemmene enda. Jeg ser blikkene enda. Jeg opplever stadig tårene på nytt. Uendelig takknemlighet sitter jeg tilbake med. Jeg ble fylt med noe som jeg ikke helt har forstått fullt ut. Jeg bare vet at dette var magi.

 

 

 

Mange timer refleksjon har det blitt siden. Hva er det med vakre Bokn? Uendelig mye.

Da flyet lettet for å finne veien tilbake til Gardermoen var jeg sikker på at jeg MÅTTE tilbake. Heldigvis ble det raskt bestemt. Nytt helgekurs er satt opp i september. Påmeldinger er i gang og jeg håper av hele mitt hjerte at det igjen blir tilstrekkelig mange som vil komme slik at det blir å gjennomføre.

At ordføreren i Bokn kommune dukket opp siste dagen med store ord og gave, var ikke så enkelt å ta inn i hver celle i kroppen da det overraskende skjedde. At dette hadde hatt stor betydning, ble bekreftet også på et slikt vis.

Tusen takk for gode ord og klemmer, kjære ordfører! Det var veldig hyggelig og det varmet!

 

 

 

Den 21. september har jeg nye flybilletter klare. Damen fra Sarpsborg blir med igjen! Igjen kommer jeg til kjøre flere runder i den rundkjøringen inne i tunnelen – for å tenke! Hvor skal vi egentlig?

Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg møter så mange av dere som jeg møtte sist, i tillegg til alle dere som ikke fikk vært med av ulike årsaker forrige gang, og alle dere som nå vil komme!

Den 22. og 23. september er jeg klar til å by deg på noe som utgjør en forskjell for hele deg!

Medisinsk Yoga og fordypende helhetlig fokus gjør forskjell for oss alle sammen. Gleder meg til å se deg!

Bokn 1

SOM JEG GLEDER MEG! Vi sees snart igjen, magiske Bokn med alle ingredienser av mennesker og natur! En stor gave!

 

 

Fra hjertet – Monica

Hjemmeside

Facebook

Helgekurs i Bokn 22. og 23. september