Kjære alle mine elever!

Siste ukentlige yogaklasse i 2018 er akkurat avsluttet. Jeg velger å være igjen i vårt yoga-rom en stund for å bare være i det som er her. Akkurat nå.

I dyp ydmykhet og takknemlighet vil jeg si TUSEN takk for alle de fantastiske timene vi har delt i dette rommet igjennom 2018.

Yogarom

At dere har valgt meg til å guide dere mot ro, til det å kunne gi slipp på gammelt og rydde plass til nytt, som kilde til økt bevissthet og glede er for meg noe av det fineste jeg har opplevd i mitt liv. At så mange har fått bedre helse, gir sykepleieren i meg STOR glede!

Det har vært svært mange magiske, fantastiske og gyldne øyeblikk!

Jeg har sett mennesker få lys i øynene. Vakre sjeler som går på en annen måte ut av rommet enn da de kom inn. Det å oppleve at noen lar tårene renne, noen ganger helt uten å vite hvorfor de gråter og lar det skje i tillit, er for meg stort.

Det å være i et rom med dere i fullstendig stillhet, er så magisk!

Bra nok

Mange av dere avslutter nå år 1, 2, 3, 4 og 5 og noen avslutter år 6. Sammen går vi nå inn i det 7.året av Gaia Balanse.

Noen av dere husker godt når Halden Arbeiderblad lagde denne reportasjen for nå mange år siden!

 

Tenkt hvilken reportasje det ville ha blitt nå!

En reportasje som hadde gitt håp til mange dersom dere som ikke har sluppet taket hadde fortalt om det til avisen, og avisen hadde valgt å formidle! For en glede det ville ha vært!

Jeg har opplevd at mange av dere har endret seg foran øynene mine! Sluppet tak i begrensninger og fått kontakt med styrken, tryggheten og motet i deg selv!

Mange har kvittet seg med utmattelse, smerter, søvnproblemer, migrene og stive rygger! Energi og glede blir gitt! Andre har fått en betydelig lindring i sine utfordringer og at de håndterer på en helt annen måte.

Det å kunne møte hverdagens utfordringer med ro, er dere mange som nå gjør!

Verktøykassene blir flittig åpnet med pust på toppen når det er litt mye tungt.

Jeg så lyset i øyene dine da du gikk i kveld. Det gir meg kraft!

Senest i dag, i en individuell time med en vakker sjel som for få uker siden fant veien, opplevde jeg et vitnesbyrd som får meg til å holde fast i hvor kraftfullt til hjelp Medisinsk Yoga er for mennesker. «Hofta mi, som ingen kan gjøre noe med, har begynt å bli mindre vanskelig!» Hun har kombinert det å gå på kurs i 9 uker nå med individuelle samtaler hvor hun har fått verktøy til innsikt og hjelp for en vanskelig livssituasjon. Hun har bestemt seg for å komme seg ut av det vanskelige og at hofta nå endrer seg, er jo bare en bonus og helt overraskende for henne.

At kropp og sinn henger nøye sammen, er vi ikke lenger i tvil om. Er vi vel?

Ofte hører jeg om stadig mer ro. Om innsikt som kommer. Om økt bevissthet og andre valg. Guru Guru Wahe Guru Guru Ram Das Guru! Ja du! «Visdom og innsikt kommer som fra en tjener av det uendelige!». Mange av dere kan bekrefte at dette er hva man blir gitt om man ikke gir seg på veien, drar på seg åket og disiplinerer seg selv til å praktisere.

At alle dere velger å komme inn her i dette yogarommet er for meg det som gir mening.

Når noen sier; «Nå er jeg så frisk at jeg ikke lenger trenger å komme», så gråter jeg. Stille tårer. Jeg vet at verden «der ute» er så hektisk og krevende at den pustepausen du gir seg selv i rommet en gang i uken kan gjøre det som gjør at du ikke igjen vil komme til å kjenne på ubalansen.

På egne vegne vet jeg at symptomer på ubalanse ville ha kommet ganske raskt etter om jeg hadde sluttet med min egen praksis. Det har jeg fått bekreftet hver gang jeg forsøksvis har latt være å praktisere. Fibromyalgi var diagnosen jeg fikk. Den ligger nok på lur, men er også helt borte så lenge jeg gir til også meg.

At jeg får dele det jeg brenner så lidenskapelig for, er for meg en kilde til noe jeg ikke helt kan beskrive.

Forrige dagen ble jeg stilt et spørsmål; «Hva er det som driver deg, Monica?» Videre; «Du står på. Time etter time. Dag etter dag. Uke etter uke. År etter år. Hvorfor?»

Så lenge DU vil ha meg til din yogalærer så skal jeg være her. Så lenge du finner verdi i det jeg gir, så skal jeg gi. Så lenge jeg får lov til å dele med deg, så gir du meg det jeg trenger for å fortsette.

Svært mange klasser. Svært mange timer. Svært mange gyldne øyeblikk har vi delt igjennom 2018 og jeg gleder meg veldig til å ta deg i mot igjen i uke 2 og 3. Rare meg… nå en snau time etter at de siste gikk ut av rommet, så lengter jeg allerede.

Heldigvis er det MediYoga med GongBad allerede den 27.12!

Til deg!

Tusen takk for alle øyeblikk, smil, tårer, stillhet, klemmer og glede!

TUSEN TAKK! Hver og en!                                            39265_10151299634887217_303096675_n

Fra hjertet – Monica

Facebook

Timeplan for kurs i uke 2 og 3 2019