Hvor bevisst er du på energi på avveie?

Kjære leser!

Alltid i møte med andre er det nytt å lære! Jeg føler meg superheldig som i møte med de som finner veien til Gaia Balanse også lar meg lære noe hele tiden! Det er virkelig en gave!

I går lærte jeg noe kraftfullt. Igjen. I en samtale med en vakker sjel kom følgende setning fra vedkommende: «Vær bevisst på energi på avveie!»

For et fantastisk innspill! Hva gir det deg om du også velger å være bevisst på dette? Svaret er jo enkelt. MER ENERGI!!! Så klart! Energi til å gjøre mer av det som gjør deg godt! Energi til mer av det som er viktig for deg. Til mer glede, ro og alt det som virkelig betyr noe.

Vi vet det jo alle sammen, men hvorfor i alle dager er ikke dette bare en selvfølge? Svaret på det er også ganske enkelt slik jeg ser det. Vi lever i altfor stor grad, de fleste av oss, i en ubevisst verden! Vi håndterer, gjør, tror vi må, tror vi bør og måtte ha gjort og skulle ville og gjøre hele tiden! UTEN å virkelig gjøre en vurdering av det hele!

MÅ og BØR du egentlig? Er det mulig å tenke seg at det er mulig å gjøre andre valg? Hva skjer om du velger å leve livet ditt med bevissthet på at energi svært enkelt kommer på avveie og at din oppgave er å forhindre det? Jobben din er å tette hullene i energitønnen din! Hva skjer da med den energien som oppleves å renne ut i sanden?

På et av mine legebesøk da jeg var syk, og utenfor både arbeidsliv og meg selv, fikk jeg høre om energitønnen for første gang. Legen tegnet og forklarte et bilde for meg. Ville ha meg til å se at jeg, som alle andre, har en tønne med energi og at det i min tønne var for mange hull hvor jeg umulig kunne forvente at tønnen ikke ble tømt. Dette bilde tok jeg med meg og ble bevisst på at min jobb var å lage tetningsmasse så jeg kunne gjøre hullene mindre og færre! Tette tønnen! Slik ble det og jeg vet jo hvor det har ført meg.

Alikevell var det uansett veldig fint å få det innspillet i går. Bevissthet om energi på avveie! Jeg vil ha energien i tønnen og ikke på avveie! Hva skal til? Svarene på det har jeg selv.

Hva er dine svar? Hva må du gjøre?

Evig reise mot bevissthet! Det er der alt ligger!

Fortsatt god sommer!

Stor sommerklem fra Monica

Gaia Balanse sin hjemmeside! Besøk siden på Facebook!

IMAG2796

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s