Tid for tilbakebetaling….

Kjære leser!

Ferietiden har begynt, eller står rett foran døren for mange av oss. Selv hadde jeg krysset ut dager av min arbeidsplan fra i morgen og to uker fremover, men den planen har senere utgått med høye kneløft. Selvvalgt til stor glede. Det er virkelig til stor glede at tjenestene jeg gir på Gaia har så stor etterspørsel at feriedager blir færre enn først tenkt. Tenk å få bidra til andres vekst og utvikling, til glede til inspirasjon, til hjelp, til læring og til svært mye mer når man har ferie! 🙂

Jeg føler meg heldig.

Om noen dager blir det ferie ferie altså, men først noen dager Gaia-ferie. Det er virkelig bare til glede.

Før jeg startet Gaia Balanse hadde jeg i lenger tid inntekt fra vår felleskasse. Den kassen som sørger for at vi får sykepenger når vi ikke kan jobbe. Den kassen som etter 1 år betalte ut arbeidsavklaringspenger til meg når jeg enda ikke var i stand til å komme meg tilbake til jobb som sykepleier. Den kassen som senere viste seg å gjøre etablering av Gaia Balanse mulig fordi NAV fant det riktig å satse på min idè og innvilget støtte under etablering.

Jeg har tidligere skrevet om når jeg tok ut min første lønn fra Gaia. I dag skal jeg skrive om når jeg den 31.mai startet på tilbakebetaling til denne omtalte felleskassen.

Nav gjorde rett og lurt i tro på meg. Dette som forvalter av store deler av felleskassen. Gaia Balanse sitt årsregnskap gitt med overskudd og jeg kunne med det betale tilbake en ganske stor sum i skatt på nettopp overskudd. Det med stor glede! Hadde det ikke vært slike ordninger som det er, så hadde Gaia Balanse aldri blitt etablert. Hadde ikke jeg fått den hjelpen jeg fikk, så hadde jeg aldri fått oppleve så mye glede som jeg har gjort siden oppstart januar 2013!

Det føles rett og slett fantastisk å ha startet denne tilbakebetalingen! Det var med smil om munnen og glede i hjerte da betalingen ble gjennomført!

Til alle dere som gjør at denne tilbakebetalingen er mulig; Tusen tusen takk! Uten deg ville det jo ikke ha vært mulig.

Til neste gang:

Lag gyldne øyeblikk!

Varm hilsen fra et smilende hjerte, Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

 

465723_4503612483165_462271797_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s