Til alle og spesielt til deg som skal gå på kurs mandag eller tirsdag fra uke 16!

Kjære leser!

Denne dagen har jeg igjen fått kjenne på livet.

Livet kommer med utfordringer. Det skjer uforutsette hendelser. Jeg velger alltid å se på det som læring. Noen ganger kommer det en helt annen følelse først. Etter pust og det å gjøre bruk av den delen av hjernen min som kan brukes til å foreta vurderinger, se alle sider, velge andre perspektiv enn det som følelsen først sender til meg, så kom jeg i mål denne gangen også.

Mål er alltid ro. Jeg må ha ro for å ha det bra. 

Min strategi er alltid:

1) Jeg kjenner en følelse som ikke gjør meg godt. Samlebetegnelse – uro.

2) PUST! Jeg velger den lange, dype yogiske pusten. Lukker øynene og sender pusten ned i magen. Spenner ut magen og fyller både mage og rygg med pust før jeg sender den videre opp i brystet. Kjenner bølgen som skapes i kroppen. Når det ikke er plass til mer pust fordi det er fullt helt opp til kragebenet, puster jeg ut. Omvendt. Sender bølgen ut av kroppen…. Etter noen få pust har jeg sørget for tilstrekkelig ro til å kunne velge å starte tankerydding.

3) Hvordan skal det være å være meg? Svaret er RO. Ok. Når mitt mål er ro og dette har blitt meg gitt, hva kan jeg praktisk gjøre? Hvilke grep må jeg gjøre for å ivareta mitt behov for ro?

La meg nå fortelle deg hva livet i dag kom med.

Da jeg meldte meg på videreutdanning i medisinsk yoga, fikk jeg planlagte dato for når undervisning skulle være. Oversikten fikk jeg så langt tilbake som til 8.1.14.

Disse datoene kom på en epost som jeg skrev ut og som jeg senere brukte når jeg planla virksomheten til Gaia Balanse for 2014 og 2015.

I dag har jeg forstått at denne timeplanen senere ble endret når det gjelder dette vårsemesteret. Jeg har ikke fått med meg denne endringen. Dette betyr at planlagte kurs hos Gaia Balanse fra etter påske og frem til sommeren må få noe endring i datoer. Dette berører 90 vakre sjeler som går på kurs i medisinsk yoga mandager og tirsdager.

For meg gir det ikke en god følelse. Endringer i timeplaner er absolutt ikke noe som er ønskelig…

Den nye oversikten er lagt ut HER

Ingen endring i antall kursganger. Heldigvis.

Det er svært viktig for meg som privatperson, for Gaia Balanse som tilbyder av helhetlig helse og medisinsk yoga, at jeg kommer i mål med denne utdanningen. Målet er at jeg i desember er ferdig utdannet lærer- og terapeut i medisinsk yoga. Uten endring i timeplanen, ville det blitt umulig. Fravær fra samlinger medfører ingen diplomering som rimelig er.

Nå får jeg bare håpe at endringen ikke får konsekvenser for noen av dere som skal gå på kurs. Krysser fingrene.

I dag fikk jeg virkelig bruk for verktøy som finnes i min verktøykasse. Husk at du har verktøy i din også!

Dagen har ellers vært full av møter med vakre sjeler som har kommet for healingmassasje og coaching. Jeg er veldig stolt av at jeg aldri på noe tidspunkt kjente at fokuset ikke var på rett plass!

Hva er din strategi for å komme ut av følelser?

Du blir dine valg. Hold fokus!

Til neste gang – varm hilsen fra hjerte – Monica

Facebook

Hjemmeside

1465270_10151961317176740_2113879694_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s