Kjære leser! Dette er den viktigste teksten jeg noen gang kommer til å skrive. Tror jeg. Ihvertfall en av de aller viktigste.

En ung, vakker kvinne har gjort teksten mulig. Hun fikk meg til å se noe jeg ikke har sett. Hun rørte meg dypt. Hun ga meg innsikt jeg ikke hadde. En forståelse for at noe jeg lenge har forstått har vært viktig, men ikke ut fra det perspektivet som hun fikk meg til å se. Jeg er henne evig takknemlig.

Hun vet det ikke selv, og hun får antakelig aldri vite det om hun ikke leser denne teksten og forstår at hun selv er kilden til at teksten skrives.

Årets viktigste tekst. Mest sannsynlig den viktigste teksten jeg noen gang kommer til å skrive.

Har du tenkt at du er egoistisk om du prioriterer å ta vare på deg selv? Har du tenkt at janteloven er en god leveregel? Har du sluttet å se på deg selv som vakker og verdifull? Har du mistet kontakten med ditt eget hjerte? Har du sluttet å snakke pent til deg selv, og om deg selv? Har du mistet kontakten med det å akseptere deg selv? Dømmer du deg selv som ikke god nok, pen nok, flink nok – rett og slett ikke nok!

Da er du i godt selskap med svært mange.

Jeg var også der. Ofte leder i denne flokken. Forsøkte antakelig å få premie i «dømmeklubben» og «janterådet».

Jeg har viklet meg ut. Har du?

Jeg har levert oppsigelse. Den trekkes aldri tilbake.

For noe tid siden fikk jeg dele magiske timer med noen og tredve vakre sjeler. En mann i rommet. Resten kvinner. Jeg er usikker på om mannen er medlem i «dømmeklubben», men ganske sikker er jeg når jeg tillater meg å snakke på mange kvinnenes vegne.

Av disse mange kvinnene, var en ung i alder. Hun er helt uenig i janteloven.

Hun ville ha kontakt med meg da det vi delte via Medisinsk Yoga og gongenes magiske lyder og vibrasjoner via et GongBad jeg arrangerte var slutt. Nydelige unge damen. Hun brukte lang tid på å ordne teppet hun hadde hatt over seg. Ventet tydelig på at alle andre skulle forlate rommet. Også hennes mor.

Den samtalen som så kom, kommer jeg aldri til å glemme. Det er hennes budskap som blir årets viktigste tekst.

Hun takket meg for en fin opplevelse. Så begynte hun å gråte.

Under GongBadet bød jeg på en sangmeditasjon før jeg guidet inn i avspenning og hvile. Den sangmeditasjonen heter Bliss – I am the light of my soul. Teksten går videre I am beautiful, I am bountiful, I am bliss, I am.

Den gråtende unge damen formidlet sitt budskap til meg. Hun hadde hørt sin mamma synge med i sangmeditasjonen og det hadde gjort enormt stort inntrykk på henne at mamma hadde sunget denne teksten.

«Jeg trenger at mamma er glad i seg selv!»

Om datteren skulle ha det bra, trengte hun at mor hadde det bra. At mor var glad i seg. At mor møtte seg selv med anerkjennelse og kjærlighet.

Kjære vene. Så viktig! Så riktig! SÅ uendelig verdifullt!

Det hadde gjort et enormt stort inntrykk på henne å høre mamma synge; «I am beautiful!»

Kjære alle der ute! Ta med dere dette og by dere selv på kjærlighet! Fortell deg selv at du er vakker! At du er fantastisk! At du er verdifull! At du er! At det holder at du er!

Jeg minner alle som kommer min vei på dette. Jeg skriver ofte om det på Gaia Balanse sin side på Facebook. Jeg klarer  nesten aldri å la være å si det når jeg underviser i Yoga. For meg er dette noe av essensen i hva yoga handler om. Å finne veien til det å elske seg selv.  Du gjorde det en gang. Vi trenger å ta reisen tilbake dit. Før alle preginger – gitt oss av andre!

Etter møtet med denne nydelige unge damen – slutter jeg ihvertfall aldri å formidle dette viktige! OG jeg kommer aldri til å si noe som minner om det motsatte noen gang mer ei heller til meg selv! Mine fem barn fortjener at jeg møter meg selv med kjærlighet – muligens er det først da de virkelig tror på den kjærligheten jeg hele tiden forsøker å gi dem. Se dem. For at de er – og ikke hva de gjør. Hvor sann er jeg om det ikke skulle gjelde meg også?

Om jeg dømmer meg selv som ikke god nok, snakker om den store magen min, kiloene som kryper på og som stadig er en kamp, at klærne mine ikke passer, at jeg drikker flytende mat og står over måltider, at jeg snakker dømmende om naboen eller andre – hvordan påvirker det mine barn? Hvilke holdninger? Hvilke verdier?

«Jeg trenger at mamma er glad i seg selv!», er årets viktigste budskap.

Alt annet inviterer ikke til det vi egentlig ønsker å gi.

Alt annet inviterer også til symptomer på sykdom. Stressrelatert problematikk. Svært mange av våre helseutfordringer har stress som trigger. De som er glad i deg, ønsker at du har det best mulig!

TUSEN takk, vakre du som inviterte meg inn i denne synsvinkel. Du har så rett! Jeg kan bare håpe at så mange som mulig velger å ta i mot, for nå har jeg delt.

Fra mitt hjerte –

Monica

Facebook

Hjemmeside

reconnective_healing