Kjære leser!

Tusen takk for at du velger å lese det jeg skriver. Det setter jeg stor pris på! Jeg har observert at denne bloggen deles rundhåndet og det er svært hyggelig! Tusen takk!

I morgentimene fikk jeg en epost med følgende innhold:

Hei, du er herved tatt opp til utdanningen «Mediyogaterapeut og – Lærer» som starter 15 september 2014 i Oslo. 

Så ja… nå blir veien til enda mer. Jeg fyller på med kunnskap og ser at jeg trenger dette for å følge min visjon i forhold til Gaia Balanse. Gleder meg masse!

Med god hjelp av vakre sjeler på min vei så skal jeg få til dette. Det krever selvsagt endel å ta denne utdannelsen over 1,5 år i tillegg til å føre Gaia Balanse videre, men det skal jeg få til. Med god hjelp så skal det gå. Sånn får det bli. Der fremme venter et enda stødigere og tryggere fundament for Gaia Balanse og enda mer kunnskap og visdom for undertegnende. Det å fylle på, er svært viktig. Både for meg og for deg som leser dette.

Hva gjør du for å fylle på det du trenger? Det å fylle på kan jo være av ulik karakter. I min hverdag handler det om å fylle på med glede. Bevisst velge gleden. Lete etter gleden i hvert eneste øyeblikk. Når jeg er bevisst dette så kommer gleden til meg i hver eneste krok. Det handler om å velge det rette fokus. Ofte kommer glede via en omvei som heter takknemlighet.

I situasjoner hvor det ikke er så lett å hente ut glede sånn ved første øyekast, så kan det kanskje være sånn at det er noe å lære? Om du får noe å lære, hva gir det deg? Utvikling? Kan det være mulig for deg å velge å være takknemlig for den læringen og utviklingen?

For meg er det definitivt sånn. Så lenge jeg er villig til å snu litt på tankene så finner jeg alltid det fokus som gjør meg godt. Jeg vil ha glede og jeg vil fylle på slik at jeg kan være god for andre.

Det å velge videreutdannelsen i Medisinsk Yoga er for meg en selvfølge. Jeg brenner for dette verktøyet. Jeg kjenner daglig hva det gir meg. Hvordan det påvirker meg positivt at jeg gir meg selv pauser som innebærer det å fylle på med noe som hjelper meg til å holde balanse. Jeg ønsker å spre dette enkle, men kraftfulle verktøyet til så mange som mulig noe videreutdannelsen vil hjelpe meg til. På den måten kan verktøyet nå ut til enda flere.

Nå er det bare å få brikkene i puslespillet til å gå i hop og det starter med å begynne å planlegge 2014…. Jeg har så smått begynt. Nå ble dette en stor brikke i puslespillet… GLEDE! Jeg ønsker å få rikket brikken på plass og få hele bilde til å bli i balanse.

Veien blir til mens jeg går… Jeg bare er – og det er bra nok. Det gjelder for deg også.

Lag din helg god! Fyll på med gyldne øyeblikk.

Varm hilsen fra hjertet – Monica

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976

Gaia Balanse 6 Gaia Balanse 8