Kjære leser!

Lenge har vi vært klar over at denne mannen som viste en hel verden hvordan man kan snu hat til kjærlighet og bitterhet til livskraft har hatt sviktende helse.
Nå har han gått videre. Dette unike menneske med blant annet budskap og visjoner som inkluderer frihet og fred.

Han våget å være lyset. Hans lys har satt spor. Han våget å tale når andre tiet. Han var sikker i sin tale og tro om at det nytter. Det umulige er mulig. Det er opp til hver og en av oss å ta med oss denne kraften videre. Våge å tenne vårt eget indre lys slik at det kan skinne for andre. På den måten kan vi leve i fred og harmoni med hverandre. Slik dette store menneske prediket og levde det.

Han våget å sette spor og hans væren, bare ved å være han, påvirket svært mange. Han påvirket også meg da jeg møtte han.  Jeg hadde gleden av å møte hans varme blikk og smil og kjenne hans hånd da jeg jobbet i serveringsbransjen en gang på tidlig 90-tallet og han var på et av sine flere besøk i Norge. At han skulle forsyne seg av akkurat det brettet jeg holdt i mine hender, var helt tilfeldig og at hele møte endte opp med at jeg mistet brettet med over 30 glass med stett, rett foran denne fantastiske mannen er en annen historie….

At det skjedde medførte at jeg fikk kjenne hans varme, omsorg, hans unike evne til å vise kjærlighet og ivaretakelse. Jeg er evig takknemlig. 

Jeg har tent et lys til ære for han på Gaia i dag og sendt store takk hans vei. Han vil for alltid bo i mitt hjerte.

Hans lys skinner videre. Hvil i fred du vakre sjel.

«Vår dypeste angst er ikke at vi er utilstrekkelige. vår dypeste angst er at vi er umåtelig kraftfulle. Det er vårt lys, ikke vårt mørke, som skremmer oss mest. Vi spør oss selv : » Hvem er jeg som innbiller meg at jeg er glitrende, storslått og talentfull». Men når alt kommer til alt, hvis du ikke er det, hva er du da ? Du er et barn av Gud. At du leker liten, forbedrer ikke verden. Det er intet opplyst i det å forminske deg selv for at andre ikke skal føle seg usikre i ditt nærvær. Vi blir født for å manifestere Guds herlighet i oss. Den finns ikke bare i enkelte. men i oss alle. Og når vi lar vårt eget lys skinne, gir vi ubevisst andre tillatelse til å gjøre det samme. Når vi har frigjort oss fra vår engen redsel, frigjør vi automatisk andre ved vårt nærvær»

Nelson Mandela♥

Mandela3

 

http://www.gaiabalanse.no

https://www.facebook.com/pages/Gaia-Balanse-as/436721119722976