Kjære leser! ❤

522052_403467086411953_1580320325_n

I årets siste timer er vi nok mange som gjør oss noen tanker om året vi straks legger bak oss. Ble året fylt opp av det du ønsket for deg selv, og andre, ved inngangen i det?

Hva hadde du for slags ønsker og mål for 2018 som du i dag, ved utgangen av det, ser at slik ble det jo ikke? Hva gjør du nå som hindrer deg? Hva gjør du hver dag som sørger for at du ikke kom i dette målet? Hva gjør du ikke?

Vi er flinke til å ønske hverandre et riktig godt nytt år. Ønske god helse, hell og lykke, masse glede og kjærlighet. Rett og slett alt det beste! Ja, men hva skal til?

«Året gikk så fort at jeg ikke rakk å begynne på slankekuren jeg hadde bestemt meg for», fant jeg å lese på Facebook i dag. Morsom skrevet, men hva gikk egentlig feil? Hva lovet du deg selv for 1 år siden som du ikke gjorde? Hvordan gjøre nå?

Hva ønsker du at boken om ditt liv i 2019 skal romme? Det er NÅ du bestemmer deg for hvordan livet ditt ser ut når vi om et år legger det kommende året bak oss.

16.5.17

Hvor VIL du være om 1 år? Hva har du oppnådd og hvordan?

Når du vet hva du VIL, så må du finne ut av hva du må slutte med som hindrer deg i å komme dit du VIL. Videre hva du må begynne med og hva du må ville lære deg.

Hva vil du? Om du vet – så gjør denne øvelsen:

Lukk øynene dine etter å ha lest denne teksten.

Se for deg deg selv om 1 år. Den siste dagen av 2019. Du har oppnådd det du ønsket deg. Du nådde de mål og lengsler du hadde. Se deg selv som har kommet i dette målet! Hvilket inntrykk får du av deg selv? Deg som har opplevd det du ønsket deg, nådd de målene du satte deg, fått de erfaringene du ville ha! Kjenn hvor godt det er å ha kommet i mål! La denne følelsen få lov til å fylle deg. Deg i mål. Deg 1 år fra nå. Deg som lovet deg selv og som gjennomførte.

Så lager du deg en plan. Har du ikke målet – kan du ikke finne kartet. Planen er kartet. Du har 365 dager å gå frem til målet. Denne planen må ned på et papir. Dette papiret skal være lett tilgjengelig for deg. Du trenger repetisjon og påminnelse om hva du lovet deg selv.

Hva endre for å komme i mål?

Hva slutte med?

Hva begynne med?

Hva gjør du når du/noen hindrer deg i å nå målet?

Hva må du gjøre hver dag for å komme deg stadig nærmere målet?

url-1

 

Jeg heier på deg!

Husk; At ofte tenker vi ikke på helsen før det er for sent….

Mitt ønske for 2019 er at både du og jeg tar valg og holder fokus mot det som vil gi oss en best mulig helse. Dette sett både i et forebyggende og rehabiliterende perspektiv.

Jeg VIL gjør det.

VIL du?

Jeg heier på deg!

Fra ❤ Monica

 

Facebook

Hjemmeside