Stikkord

, , , ,

Kjære leser!

Denne lørdag formiddag har jeg igjen funnet veien til kontoret hos Gaia Balanse. På min arbeidsplan står det planlegging av kurset som er satt opp hvor barneyoga har fokus, siste hånden på verket i forhold til nye kurs i medisinsk yoga som starter kommende uke, det skal også enda litt mer nedskrevet når det gjelder de 2 planlagte yogaturene som går til Italia i august og september, fakturering skal gjøres og etterarbeid etter ukens livsveiledningssamtaler og oppfølging av utestående faktura for å nevne noe…

For å si det kort; helt normale helgesysler for heldige meg som hele tiden får lov til å motta bekreftelse på at det jeg drømte om og etablerte tro på, faktisk ble. Fra sengeliggende til å drive en virksomhet som har mye større suksess enn selv den mest positive delen av mitt positive sinn skulle kunne ha fortalt meg om da jeg bestemte meg for å satse på drømmen.

Gaia Balanse har nettopp fått tallene for 2014 presentert. Møte hos regnskapsfører forteller om et svært hyggelig resultat for selskapet og med det skal også en god slump penger tilbake til statskassen som skatt på overskudd. Regnskapsmannen sa; » Ja, så er det jo det kjedelige…», når vi kom til dette. Skatt av overskudd. Han ble brått stanset. Det er ikke det kjedelige. Det er det helt nødvendige og jeg er superstolt over at jeg faktisk kan bidra til fellesskapet og med det også betale tilbake sykepenger og arbeidsavklaringspenger som jeg mottok da jeg ikke kunne skape egen arbeidsinntekt i den perioden jeg var ute av stand til å kunne gjøre det! Hadde jeg ikke fått de pengene da, så hadde livet vært veldig anderledes! Det jeg valger å gjøre bidrar til at samfunnet på flere måter «går rundt».

Jeg får lov til å bidra med noe som utgjør en forskjell for enkeltmennesker via de tjenestene som Gaia Balanse as tilbyr, og jeg får lov til å bidra med ganske store summer til fellesskapet. Det er en svært stor del av omsetningen som går den veien. Skatt av den inntekten som jeg tar ut fra selskapet, som forøvrig er en litt laber sykepleierlønn. Arbeidsgiveravgift. Merverdiavgift og til slutt skatt av overskudd som det blir blant annet fordi jeg ikke tar ut større lønn enn jeg gjør. Det for å sikre Gaia Balanse best mulig inn i fremtiden.

GLEDE!

Hvordan det er mulig å jobbe så mye som virksomheten krever? Jeg som har fem barn? Det skal jeg fortelle deg. Det er som det tidligere er sagt på folkemunne; Bak enhver suksessrik mann, står en sterk kvinne. La oss bare snu på denne. Bak Gaia Balanse as står det en sterk mann. En mann som påtar seg ansvar for mine barn, som ikke engang er hans egne. En mann som tar alt ansvar for hus og hjem og med det lar «Gaiadamen» ikke bruke tid på handling, matlaging, husvask osv.

For å si det enkelt; Uten han – ikke noe Gaia Balanse. Det skal også sies følgende. Bak Gaia Balanse står det også 5 barn fantastiske barn. 4 hjemmeboende. Her får jeg godt betalt for hva jeg har fått lov til å så hos dem i årene som har gått.

Takknemlighet og glede er mine kilder til ro. Ro må jeg ha for å kunne drive virksomheten.

Sengeliggendeperioden er ikke så veldig langt unna. Så mye har skjedd på forholdsvis kort tid. De siste 2 1/2 årene har vært et eventyr.

Tusen takk til alle dere som har gjort det mulig. Størst takk til barna mine og til den helt spesielle og sterke mannen som står der og heier og gjør det hele mulig.

Tusen takk! Fra hjertet – Monica

Facebook

Hjemmeside

morsdag12